Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Win een onvergetelijke dag vissen op zee

Ben jij gek op avontuur op zee en houd je van vis? Dan is deze prijs echt iets voor jou.


In samenwerking met Discovery mogen we een unieke dag vissen op de Waddenzee en de Noordzee weggeven.

Discovery

Discovery, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Wij vieren bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen. Die onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis.

Deadliest Job Interview

Sollicitaties zoals wij die kennen, zijn allesbehalve gevaarlijk. Toch zijn er zat beroepen waarbij precies het tegenovergesteld het geval is. En dat laat Discovery je zien in de nieuwe serie Deadliest Job Interview. Hierin zie je hoe mensen flink op de proef worden gesteld voor levensgevaarlijke beroepen als bush pilot, onderwaterlasser, houthakker, speleoloog en vulkanoloog. Spannend? Jazeker; kijken dus! Deadliest Job Interview gaat op woensdag 29 juni van start en is vervolgens elke avond om 22:00 uur te zien.

Durf jij het aan?

Deze prijs is een knipoog naar de gelijknamige Discovery-serie en daarom ga je – als je wint – met een vriend/collega/familielid de boot op (dus niet in) en vaar je vanuit de haven in Lauwersoog de Waddenzee op. Vervolgens vaar je door naar de Noordzee om op makreel en kabeljauw te vissen en geniet je aan boord van een heerlijke lunch. Na afloop van dit avontuur mag je de vis die je hebt gevangen mee naar huis nemen.

Wil jij kans maken? Geef hier het juiste antwoord op de vraag en wie weet ga jij binnenkort de zee op.

  • Nieuwkomer