Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Win een nacht tussen de haaien van Burgers' Zoo

Wil jij Shark Week op een bijzondere manier beleven? Doe dan mee met deze prijsvraag.


KPN geeft in samenwerking met Discovery een overnachting weg in de Ocean van dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem. Een overnachting waar je juist níét in slaap wilt vallen...

Shark Week

Over haaien raken we maar niet uitgepraat. Wetenschappers blijven nieuwe feiten ontdekken over deze imposante heersers van de oceanen. De traditionele Shark Week van Discovery is daarom voller dan ooit. Maar liefst 15 nieuwe documentaires komen voorbij. Van de zoektocht naar ‘Monster Mako’s’, tot het vastleggen van de jaagtechniek van de allergrootste haai ‘Deep Blue’, die wel 6 meter is.

Na deze Shark Week ben je helemaal op de hoogte van deze zeeroofdieren. Wist je trouwens dat ze al langer op aarde leven dan de mens? Shark Week is van maandag 25 juli tot en met zondag 31 juli te zien bij Discovery.

Dus, waar slaap jij?

Maak kans op een unieke overnachting in Burgers’ Zoo. Samen met iemand anders mag jij een nachtje komen logeren in het ‘Shark Week Hotel’. Deze overnachting is inclusief diner en ontbijt voor twee personen. Ook hebben jullie beiden toegang tot het dierenpark, met nog een kijkje achter de schermen van het aquarium als dessert. Een unieke ervaring, die je niet snel zal vergeten.

Wil jij kans maken op deze prijs? Geef hier het juiste antwoord op de vraag.


  • Nieuwkomer