Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Win kaarten voor de bingewatchparty van Zwarte Tulp

Wil jij als één van de eersten het tweede seizoen van Zwarte Tulp zien? Beantwoord de vraag en maak kans op twee tickets voor de bingewatchparty op 2 mei in Het Media Park in Hilversum. Doe dus snel mee!

Zwarte Tulp fans, opgelet!
Videoland komt vanaf 6 mei met het nieuwe seizoen van Zwarte Tulp. Voorafgaand aan dit tweede seizoen, geven we een select groepje fans de kans om het tweede seizoen al eerder in zijn geheel te zien.

Spanning en sensatie
Ook het tweede seizoen van de dramaserie Zwarte Tulp staat garant voor spannende intriges, onverwachte wendingen en heftige gebeurtenissen. De leden van de familie Kester kunnen de dood van Martijn niet verwerken en nemen ieder voor zich een drastische stap die de opmars vormt naar nieuwe rampspoed. Bij de Vonken brengt de komst van een mysterieuze vreemdeling het beste én het slechtste in hen boven. Het duurt niet lang of de zwarte tulp wordt opgegraven. We lijken terug bij af te zijn, maar schijn bedriegt...

Wat is Videoland?
Videoland is een online videodienst met het grootste en meest gevarieerde aanbod series en films in Nederland. Met duizenden titels uit binnen- en buitenland biedt Videoland voor ieder wat wils. Geniet van de nieuwste series van eigen bodem nog voordat ze op TV worden uitgezonden en kijk alle afleveringen achter elkaar van internationale topseries exclusief bij Videoland.

De prijs

Twee toegangskaarten voor de bingewatchparty van Zwarte Tulp.

Datum en tijd

2 mei 2016 van 16:00 uur tot 01:00 uur.

Locatie
Het Mediapark in Hilversum.

Bekijk hier de actievoorwaarden.



  • Nieuwkomer
  • Badge