Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Win de bokshandschoenen van olympisch deelneemster Nouchka Fontijn

Boksfanaten opgelet! Nederlands bokstalent Nouchka Fontijn geeft haar bokshandschoenen weg. Wil jij ze winnen? Doe dan mee met onze actie.


Beresterk, 28 jaar jong en op weg naar goud

Kijkend naar haar vrolijke gezicht met kuiltjes in haar wangen, zou je niet denken dat ze een bokstalent is. Maar na het zien van haar sterken armen, twijfel je geen moment meer.

Nouchka plaatste zich met een zilveren medaille op het WK boksen voor de Olympische Spelen in Rio. In 2014 werd ze al Europees Kampioen in het middengewicht en vorig jaar kwam daar goud op de Europese Spelen bij. De Schiedamse wordt getraind door haar partner Abdul Fkiri en is één van de favorieten voor Olympisch eremetaal.Me, Myself & Rio

In het nieuwe programma van KPN Presenteert, Me, Myself & Rio, volgen we 6 Olympische Sporters op weg naar, tijdens en na de Olympische Spelen. De eerste aflevering van het programma met Nouchka is te zien op 27 juli om 17:30 uur op kanaal 18. De aflevering is dan ook direct on demand beschikbaar.

Doe mee en win

Wil jij kans maken op de bokshandschoenen van Nouchka? Geef het juiste antwoord op de vraagen wie weet zijn de handschoenen straks van jou. Meedoen kan t/m 21 augustus 2016.

  • Nieuwkomer