Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Heb je net je telefoon dringend nodig om dat ene smsje te vinden of de weg te zoeken in een onbekende stad, is je batterij leeg. Balen, want juist op die momenten dat het jou niet uitkomt, kan je je telefoon niet gebruiken. Wel een beetje raar eigenlijk. We stonden meer dan 40 jaar geleden op de maan, maar we kunnen onze telefoon niet eens een dag opgeladen houden? Hoe kan het eigenlijk dat je telefoon zo kort mee gaat?

Lees de blog

Op je vrije dag lekker op de bank met wat tijdschriften en een swingend muziekje op de achtergrond, dat klinkt toch heerlijk?  Maar ook als je gewoon moet werken biedt muziek de nodige arbeidsvitamine voor een productieve dag. Omdat muziek nou eenmaal alles beter maakt, hebben wij de 5 meest swingende online muziek aanbieders voor je op een rij gezet. 

Lees de blog

Wanneer was de laatste keer dat jij op het punt stond haastig je huis te verlaten en je sleutels weer eens mysterieus verdwenen waren? Iets kwijtraken is nooit leuk. Zeker niet als het iets betreft waar je veel waarde aan hecht, zoals je mobiele telefoon bijvoorbeeld. Mocht je jouw smartphone toch een keer kwijtraken, dan vind je hieronder tien tipsom te onthouden.

Lees de blog

Het laatste nieuws lezen tijdens je dagelijkse treinreis, direct een foto delen met je vrienden of een spelletje spelen als je even niks te doen hebt. Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Maar heb jij er wel eens bij stil gestaan of de apps die je op je mobiele apparaten gebruikt eigenlijk wel veilig zijn? 

Lees de blog

Kabels, je vindt ze overal. Diep in de grond, in smalle kruipruimtes of in een spouw, of gewoon dwars door de kamer gedrapeerd. Hoewel steeds meer apparaten draadloze mogelijkheden krijgen, blijft een goede kwaliteitskabel vaak de garantie voor een stabiele en snelle verbinding. In dit artikel vertellen we over de meest bekende TV kabels.

Lees de blog