Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, waar je ook komt in de wereld, altijd kom je Nederlanders tegen. Misschien is het je zelfs wel eens overkomen, dat je vrienden of kennissen tegenkwam op jouw vakantiebestemming. Niet zo vreemd eigenlijk, want Nederlanders vieren hun vakantie graag over de grens. Wij zochten uit welke vakantielanden het populairst zijn. 

Lees de blog

Leg de zonnebrandolie en slippers maar vast klaar, want vanaf vandaag is het zover, de zomervakantie barst weer los. Na een jaar hard werken op school of voor de baas, is een beetje welverdiende rust wel op zijn plaats. Om je vakantie helemaal zorgeloos te laten verlopen, willen we in dit artikel uitleggen hoe je hoge kosten voor mobiel gebruik in het buitenland kan voorkomen. De zogenaamde roamingkosten.

Lees de blog

Samen met de collega’s van Simyo vieren we een klein feestje. In het jaarlijkse onderzoek van de consumentenbond, is Simyo verkozen tot de beste mobiele provider van Nederland. Met de waardering van een 8,2, begrijp je vast wel hoe trots de medewerkers van Simyo zijn. De waardering van de klanten van KPN, Telfort en Hi was eveneens lovend, met het cijfer 7,8 completeren deze providers de top 4 in het onderzoek.

Lees de blog

De ideeënwedstrijd 4G Connect nadert zijn beslissende climax. Initiatiefnemers Sanoma en KPN zijn overtuigd van de mogelijkheden dat het razendsnelle 4G-netwerk voor de maatschappij biedt en willen de beste ideeën naar boven halen. Nog tien 4G-ideeën zijn in de race voor een plek in de finale (bootcamp). In dit artikel laten we ons licht schijnen op de projecten PraatMaat en Pick-a-Brain.

Lees de blog

3D-brillen, digitaal betalen en draadloos winkelen, houd jij de technologische ontwikkelingen een beetje bij? Als je het nieuws volgt, zie je regelmatig termen voorbij komen waarvan je misschien niet precies weet wat het inhoudt. In dit artikel lichten we een paar populaire termen uit, die ons leven misschien wel totaal gaan veranderen.  

Lees de blog

De zomer is eindelijk aangebroken en we kunnen weer genieten van het heerlijke zonnige weer. Als je naar het strand gaat zorg je er natuurlijk voor dat je goed bent ingesmeerd, maar vergeet ook je telefoon niet te beschermen tegen de zon. Zonnebrand heeft natuurlijk weinig effect, maar er zijn wel andere handige tips die ervoor zorgen dat je digitale vriend de zomer goed doorkomt.

Lees de blog

Nieuwsbrieven, spam en urgente verzoeken, voor de meeste Nederlanders de post die ze dagelijks ontvangen per e-mail. Op maandagochtend valt de voorraad nog mee, maar gedurende de week lopen de inboxen vaak overvol en is het lastig om orde te scheppen in de chaos die Postvak-IN heet. In dit artikel helpen wij je op weg om je mail op orde te houden. Heb je zelf ook handige tips? Deel deze dan hieronder met ons.

Lees de blog

Lekker bakken op het strand, ijsjes eten in alle smaken of op een terrasje genieten van het mooie weer. Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Natuurlijk willen we er wel goed uitzien wanneer we flaneren over de Italiaanse stranden. Wat zou het toch fijn zijn om die laatste pondjes er nog even af te krijgen. Hieronder vind je een aantal tips waarmee het een stuk makkelijker (en leuker!) wordt om fit de zomer in te gaan.  

Lees de blog