Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Wanneer was de laatste keer dat jij op het punt stond haastig je huis te verlaten en je sleutels weer eens mysterieus verdwenen waren? Iets kwijtraken is nooit leuk. Zeker niet als het iets betreft waar je veel waarde aan hecht, zoals je mobiele telefoon bijvoorbeeld. Mocht je jouw smartphone toch een keer kwijtraken, dan vind je hieronder tien tipsom te onthouden.

Lees de blog

Het laatste nieuws lezen tijdens je dagelijkse treinreis, direct een foto delen met je vrienden of een spelletje spelen als je even niks te doen hebt. Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Maar heb jij er wel eens bij stil gestaan of de apps die je op je mobiele apparaten gebruikt eigenlijk wel veilig zijn? 

Lees de blog

Kabels, je vindt ze overal. Diep in de grond, in smalle kruipruimtes of in een spouw, of gewoon dwars door de kamer gedrapeerd. Hoewel steeds meer apparaten draadloze mogelijkheden krijgen, blijft een goede kwaliteitskabel vaak de garantie voor een stabiele en snelle verbinding. In dit artikel vertellen we over de meest bekende TV kabels.

Lees de blog