Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Als hoofdsponsor van de Eredivisie kunnen we niet wachten tot het voetbalseizoen begint. Daarom draaien wij alvast warm met penalty’s schieten! En daar nodigen we je graag voor uit. Want als jij de hoogste score schiet, maak je kans op een VIP-pakket met onder andere twee toegangskaarten voor een wedstrijd van jouw favoriete club.

Lees de blog

Wie nog niet heeft gekeken had A. nog geen tijd of B. nog geen reden. Op scenario A komen we later terug met een oplossing. Hierbij alvast 10 redenen waarom De Mannentester dé nieuwe aanwinst van KPN Presenteert is en dé nieuwe Nederlandse serie van het jaar.

Lees de blog

Sophie heeft een nieuw huis gekocht en gaat verhuizen, natuurlijk wil ze haar internetverbinding graag meenemen. Met een bezoek aan de KPN winkel, een paar klikken van de muis en een kijkje op de website van KPN, werd haar verhuizing prima geregeld. Er stond haar zelfs nog een verrassing te wachten…

Lees de blog

Je moet wel van ze houden: ongemakkelijke hoofdpersonen. Ze raken altijd in de onhandigste situaties verzeild, ze zeggen net het verkeerde of doen iets klunzigs juist op dat éne moment. Dit zijn de vijf grootste aanraders op het gebied van series met 'awkward' hoofdpersonen.

Lees de blog

Aankomende zondag (18 juni) is het weer zover, tijd om je vader even in het zonnetje te zetten. De grote vraag blijft altijd wat je dit jaar weer voor hem moet kopen. Wordt het iets voor in de tuin, om te lezen of ga je iets leuks doen met je vader? In deze blog geef ik je een paar tips. Bel je Prepaid bij KPN? Lees dan vooral even door naar het einde, want dan hebben wij ook alvast een verrassing voor jou en je vader. Fijne Vaderdag!

Lees de blog

De zomervakantie komt er weer aan, dat betekent lekker zonnen aan de Spaanse stranden, met de sleurhut de Nederlandse bossen in of misschien wel met de camper naar Scandinavië. Uiteraard wil je overal bereikbaar zijn, om het thuisfront te vertellen over je avonturen. Vergeet daarom niet, voordat je vertrekt, de laatste versie van de MijnKPN app op je smartphone te zetten. Dan weet je altijd hoe het zit met je verbruik en je bundels.

Lees de blog