Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Sony heeft de volgende stap in de smartphone camera evolutie gemaakt met de Xperia XZ Premium. Dankzij de Super Slow Motion-modus kan je met 960 beelden per seconde filmen, waardoor bijvoorbeeld je vakantie-, kinder-, huisdier- en sport-video’s indrukwekkender worden dan ooit tevoren.

Lees de blog

Snake, wie speelde dit legendarische spelletje niet aan het begin van het millennium? Dag in dag uit proberen om je persoonlijke highscore te verbeteren: Nederland had het er druk mee. Dit jaar maakt Snake samen met de legendarische Nokia 3310 een comeback. Voor ons een mooie reden om de eerste Snakeweken te organiseren. Doe je ook mee? Dan maak je kans op een Nokia 5.

Lees de blog

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent lekker naar buiten, zonnen op het strand of festivals bezoeken. Tenzij het weer eens typisch Nederlands regenweer is, dan moet je je de hele zomer gaan vervelen. Of toch niet...? Als het aan deze seriemakers ligt, zit jij lekker de hele zomer voor de televisie jouw favoriete series te kijken. Het nieuwe seizoen van deze vijf steengoede series zijn precies op tijd uitgebracht, zodat jij de zomervakantie gemakkelijk door kan komen.

Lees de blog

Toe aan een nieuw toestel met abonnement? Dan ga je naar de winkel, sluit je je abonnement af en je loopt met je nieuwe telefoon zo de deur uit. De kosten verspreid je over de duur van je abonnement zodat je niet in een keer je dure smartphone hoeft te betalen. Maar vanaf 1 mei gaat dat toch een beetje anders. Er geldt namelijk strengere wetgeving; de Wet op het financieel toezicht, kortweg Wft. Wat dit voor jouw betekent? We leggen het je hier uit.

Lees de blog