Welkom op het

KPN Blog

Recent online

De vetste blockbusters kijk je met het Pluspakket

Vanaf nu geniet je van toptitels als Suicide Squad, Batman vs. Superman en How To Be Single in het Pluspakket. Al deze titels zijn On Demand te bekijken. Dus mocht jij een avondje willen bankhangen, dan hoef je alleen de popcorn nog maar in te slaan.

Batman vs. Superman: Dawn of Justice

In deze film kruist de Man of Steel zijn pad met Bruce Wayne oftewel Batman. In Man of Steel hebben wij het “ontstaan” van Superman kunnen zien In Batman vs. Superman heeft Batman het lastig met de verwerking van de evenementen van Man of Steel. Een kleine spoiler: Bruce Wayne zag zijn kantoorgebouw instorten en zijn collega’s sneuvelen in de veldslag tussen Superman en Generaal Zod. Door deze gebeurtenis koestert Bruce een intense wrok jegens Superman en is hij bang dat hij zijn macht kan misbruiken om de gehele planeet aan zijn voeten te onderwerpen. Uiteindelijk leeft deze angst niet alleen bij Batman, maar ook bij de meeste aardelingen. In deze film debuteert Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman en moet hij de leegte opvullen die Christian Bale achterliet. Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman en Gal Gadot maakt haar intrede als Diana Prince. Onderaan dit artikel kunt u lezen hoe u deze film en andere blockbusters kunt bekijken, dus lees gauw verder!

Suicide Squad

Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen van Batman vs. Superman: Dawn of Justice. De regering probeert een team samen te stellen die in kan grijpen wanneer iemand snode plannen heeft. De Suicide Squad bestaat uit criminelen die hun weerga niet kennen. Zij hebben vaardigheden die anderen niet hebben of bovenmenselijke krachten. De Suicide Squad is een initiatief van Amanda Waller en krijgt groen licht zodra Midway City wordt bedreigd. Dit betekent dat Enchantress, Deadshot, Harley Quinn, Diablo, Boomerang, Slipknot en Killer Croc vrij worden gelaten in de hoop dat zij Midway City weten te redden. Nou ja, hopen hoeven ze niet want zodra ze niet gehoorzamen gaan ze dood. Simple as that.

How To Be Single

Iedereen is in het leven single geweest en de een weet daar beter mee om te gaan dan de ander. Nu moet je ook leren hoe je single moet zijn en vooral als je in een grote stad op jezelf woont. Dan zijn de verleidingen namelijk groter, maar kan ook de eenzaamheid harder aankomen. In deze film speelt Rebel Wilson de single die alles weet en zij probeert haar vriendinnen te leren hoe zij single moeten zijn. Haar motto is: ken jezelf voordat je een ander wilt leren kennen. Deze film kent komische en schaamtevolle momenten waarbij iedereen wel eens in diezelfde positie heeft gezeten.

How to watch these films?

Deze films zijn heel gemakkelijk te bekijken en kosten niks extra’s als je het Pluspakket aan hebt staan. Het is echter wel zo dat deze films On Demand te zien zijn en daarom leggen wij nog heel even uit hoe jij dit heel gemakkelijk doet:

1. Druk op je afstandsbediening op de knop Menu.
2. Het menu opent. Scroll met de pijltjes op je afstandsbediening naar On Demand en druk op ok.
3. Kies voor het Pluspakket On Demand en selecteer de film die jij wilt zien. Deze films zijn, zoals eerder gezegd, gratis als je het Pluspakket aan hebt staan. Daarnaast kan dit ook via de iTV app en online via interactievetv.nl te bekijken.

Heb je nog geen Pluspakket? Zo activeer je het pakket

Ik heb alle films al bekeken, wat nu?

Als jij een echte binge watcher bent en alle films al hebt gezien, wees dan niet getreurd! Wij houden jou namelijk op de hoogte van alle films die worden toegevoegd aan het Pluspakket On Demand door middel van onze nieuwsbrief die elke maand wordt verstuurd! Daarin geven wij een update welke films worden toegevoegd en welke films weer verdwijnen zodat jij nog een laatste kans hebt om deze films te zien.

  • KPN medewerker