Welkom op het

KPN Blog

Recent online

123 artikelen in Altijd online

Op 1, 2 en 3 september staat de haven van Rotterdam in het teken van alweer de 40e editie van de Wereldhavendagen. KPN is als partner verbonden aan de Wereldhavendagen: zoals je gewend bent zorgt KPN als ICT-partner van de Wereldhavendagen voor razendsnel 4G.

Lees de blog

Sophie heeft een nieuw huis gekocht en gaat verhuizen, natuurlijk wil ze haar internetverbinding graag meenemen. Met een bezoek aan de KPN winkel, een paar klikken van de muis en een kijkje op de website van KPN, werd haar verhuizing prima geregeld. Er stond haar zelfs nog een verrassing te wachten…

Lees de blog

Aankomende zondag (18 juni) is het weer zover, tijd om je vader even in het zonnetje te zetten. De grote vraag blijft altijd wat je dit jaar weer voor hem moet kopen. Wordt het iets voor in de tuin, om te lezen of ga je iets leuks doen met je vader? In deze blog geef ik je een paar tips. Bel je Prepaid bij KPN? Lees dan vooral even door naar het einde, want dan hebben wij ook alvast een verrassing voor jou en je vader. Fijne Vaderdag!

Lees de blog

De zomervakantie komt er weer aan, dat betekent lekker zonnen aan de Spaanse stranden, met de sleurhut de Nederlandse bossen in of misschien wel met de camper naar Scandinavië. Uiteraard wil je overal bereikbaar zijn, om het thuisfront te vertellen over je avonturen. Vergeet daarom niet, voordat je vertrekt, de laatste versie van de MijnKPN app op je smartphone te zetten. Dan weet je altijd hoe het zit met je verbruik en je bundels.

Lees de blog