Welkom op het

KPN Blog

Recent online

103 artikelen in Altijd online

Hij gaat overal mee naartoe, zelfs als ik naar de wc ga. Het is bijna dwangmatig; bij de geringste verveling komt mijn smartphone uit mijn broekzak. Met een onzichtbaar lijntje zijn mijn ogen continu verbonden aan mijn beeldscherm. Maar gelukkig zijn er oplossingen: ik ga op smartphone-dieet!

Lees de blog

De jaarwisseling vormt traditioneel het moment om goede voornemens te maken. In veel gevallen hebben ze betrekking op gezondheid of relaties. Misschien vind je ze wel onzin. Veel voornemens sneuvelen immers al in de eerste week na oud en nieuw. Wanneer het echter om veilig internetten gaat, is het begin van het jaar een uitstekend moment om de balans op te maken.

Lees de blog

Wat zijn de meest populaire apps in de App- en Google Play Store? Apple en Google maken ieder jaar bekend wat volgens hen de favoriete apps van het jaar zijn. De lijst van 2016 is bekend. Heb jij ze allemaal op je smartphone staan?

Lees de blog

In Nederlandse huishoudens zijn 35 miljoen apparaten verbonden met een WiFi-verbinding. Niet alleen smartphones en laptops, maar ook smart TV’s, draadloze printers en tegenwoordig zelfs koelkasten. Je modem heeft het er maar druk mee! Misschien wel té druk. Meer dan de helft van de Nederlandse WiFi-verbindingen is namelijk overbelast. Dat probeer ik als KPN monteur te verhelpen.

Lees de blog

Als er één spelcomputer is, waar je vroeger als kind uren, zo niet dagen zoet mee kon zijn, dan is het wel de Nintendo. Ze komen nu behalve met een 'nieuwe' mini NES classic edition, ook met een gloednieuwe spelcomputer, de Nintendo Switch. Ook concurrent SEGA komt met de SEGA Mega Drive classic op de markt.

Lees de blog