Welkom op het

KPN Blog

Recent online

89 artikelen in Kijktip

De sportwereld kijkt er al weken reikhalzend naar uit: de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC ster Conor McGregor. Zaterdag 26 augustus stappen de twee kemphanen in de boksring voor een nu al historisch sportevenement. Het spektakel is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 en is tevens voor alle Nederlandse sportliefhebbers los beschikbaar als pay-per-view evenement.

Lees de blog

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent lekker naar buiten, zonnen op het strand of festivals bezoeken. Tenzij het weer eens typisch Nederlands regenweer is, dan moet je je de hele zomer gaan vervelen. Of toch niet...? Als het aan deze seriemakers ligt, zit jij lekker de hele zomer voor de televisie jouw favoriete series te kijken. Het nieuwe seizoen van deze vijf steengoede series zijn precies op tijd uitgebracht, zodat jij de zomervakantie gemakkelijk door kan komen.

Lees de blog

Wie nog niet heeft gekeken had A. nog geen tijd of B. nog geen reden. Op scenario A komen we later terug met een oplossing. Hierbij alvast 10 redenen waarom De Mannentester dé nieuwe aanwinst van KPN Presenteert is en dé nieuwe Nederlandse serie van het jaar.

Lees de blog

Je moet wel van ze houden: ongemakkelijke hoofdpersonen. Ze raken altijd in de onhandigste situaties verzeild, ze zeggen net het verkeerde of doen iets klunzigs juist op dat éne moment. Dit zijn de vijf grootste aanraders op het gebied van series met 'awkward' hoofdpersonen.

Lees de blog