Welkom op het

KPN Blog

Recent online

Beleef de Spelen van Rio in Den Haag

Wil jij de Spelen optimaal beleven? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op tickets voor de Olympic Experience.De Olympic Experience

Van 6 t/m 21 augustus verandert het sportstrand van Den Haag in een Olympisch Rio, waar jij, als ultieme sportfan, kunt sporten, sport kijken en sport beleven. Er is elke dag volop entertainment, er zijn meer dan 25 sporten te beoefenen en de wedstrijden van TeamNL worden live uitgezonden.

Het programma

De Olympic Experience is dagelijks geopend van 10:00 tot 24:00 uur. Overdag kun je meer dan 30 verschillende sporten beoefenen. Elke dag staat in het teken van een andere sport.

Waan je in Rio

’s Avonds eindigen de meeste sportactiviteiten en geniet je onder het genot van een hapje en een drankje van de olympische wedstrijden in Rio de Janeiro. Deze kun je de hele dag volgen op de via de grote schermen op het terrein. Er wordt, afhankelijk van het programma, geschakeld tussen de diverse live kanalen vanuit Rio.

Doe mee en win

Wil jij kans maken op kaarten voor dit event? Registreer je via www.seaters.com/kpn, gebruik voor de KPN fangroep de code "voel je vrij" en volg de instructies. Meedoen kan t/m 16 augustus 2016.

  • Nieuwkomer