Welkom op het

KPN Blog

Recent online

25 jaar Lowlands: wat kun je verwachten?

Het is bijna zo ver: Lowlands viert binnenkort haar 25-jarig jubileum. Naast een nieuwe vormgeving ook veel veranderingen. Het getal 25 gaat een grote rol spelen. We zetten alle festiviteiten voor je op een rij.

Scrollen is nog nooit zo leuk geweest met het blokkenschema der avontuur.

Terreinveranderingen

Lowlands had het al aangekondigd. Het festival bestaat 25 jaar en grijpt deze gelegenheid aan voor een flinke make-over. De nieuwe huisstijl was al gelanceerd en Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg laat via onderstaande video zien wat er op het terrein gaat veranderen.


Twee keer entree

De iconische torens bij de ingang van het festival zullen niet meer de toegangspoort tot het paradijs vormen. Er zijn nu namelijk twee toegangswegen gecreëerd. De ingang tegenover camping 3 was al bekend, maar daar is nog een ingang bijgekomen: tussen camping 1 en 2.

24 uur ArmadiLLow

De schoorstenen zullen nu fungeren voor de 24/7 party people onder ons. Hier kun je dag en nacht terecht om te chillen met een hapje, een drankje en muziek tot in den ochtendgloren. Deze komt middenin het nieuwe Cape Lowlands gebied met de toepasselijke naam de ArmadiLLow.

Heel Lowlands bakt

Bij een verjaardag hoort taart. Heel veel taart.... En deze mag je naar hartenlust helemaal zelf komen decoreren. Meld je tijdens het festival aan bij de dames van Rode Rozen en Taartjes. Onder leiding van deze bloemen- en bakdiva's kun je helemaal los met meel, eieren en toefjes slagroom.

PowerWash

Op een festival ruikt men vaak niet erg fris. Dus ook jij niet. Miele komt met het meest doorgedraaide alternatief voor de campingdouches. Stap op de campinglaan in een gigantische wasmachine en maak al feestend een heel wasprogramma mee. Okselfris genieten van fijne beats.

Opladen met KPN

Natuurlijk is KPN weer aanwezig met de Charge & Chill stand. We voorzien je van je eerste levensbehoeften op een festival: goede wifi, laders en zo’n 300 stopcontacten voor je mobiel. Dus mensen kom tijdens Lowlands uit je tent en naar de stand met opladers (of een föhn) om samen met ons de dag opgeladen en ‘uitgerust’ te beginnen.

Genoeg ingrediënten dus voor een feestelijke stemming.
Reputatie 4

  • Moderator
  • Badge
  • Badge
  • Badge
  • Badge
  • Badge